Εκδώστε - εκτυπώστε παραστατικά για την επιχείρησή σας από οπουδήποτε στον κόσμο, αρκεί να έχετε internet.

ΕΚΔΙΔΕΙ από οποιαδήποτε συσκευή έχει internet οπουδήποτε στον κόσμο: Υπολογιστή, laptop, κινητό, tablet, playstation, Xbox...!

Εκδόστε Τιμολόγιο, Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών, Πιστωτικό Τιμολόγιο, Δελτίο Αποστολής, Ειδικό Στοιχείο Αυτοπαράδοσης, Απόδειξη είσπραξης.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Πελατολόγιο, Τιμοκατάλογο Προϊόντων - υπηρεσιών, εκτύπωση αναφοράς προηγούμενου μήνα για τον λογιστή, πρόσβαση στα δεδομένα του τρέχοντος μηνός, τρέχοντος έτους, του προηγούμενου μηνός, τα τελευταία 20 ή 50 παραστατικά κ.ά

Μπορείς να ξέρεις ανά πάσα στιγμή το υπόλοιπο ενός πελάτη. Ζωντάνα. Από οπουδήποτε στον κόσμο! Μπορείς να δεις τα παραστατικά ενός πελάτη, τον τζίρο που έχει κάνει.

Στρατιωτική Ασφάλεια σε επίπεδο server. Μόνο όποιος έχει το username και το password μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα.

Κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την αναβάθμιση σε οποιαδήποτε αλλαγή ΦΠΑ γίνει από το κράτος.

Τα παραστατικά είναι έγχρωμα (ή αν έχετε Α/Μ εκτυπωτή ασπρόμαυρα), επαγγελματικά με το λογότυπό σας και τα στοιχεία σας. Μπορείτε να τα στείλετε και με e-mail σαν pdf αρχεία!

Περιλαμβάνει όλους τους συντελεστές ΦΠΑ ακόμη και τον μηδενικό για πωλήσεις σε επιχειρήσεις εξωτερικού (Βουλγαρία, Κύπρος κ.ά.)

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

  • 1 μήνας συνδρομή: 9€ + ΦΠΑ
  • 3 μήνες συνδρομή: από 27€ -> 24,30€ + ΦΠΑ (8,10/μήνα)
  • 6 μήνες συνδρομή: από 54€ -> 43,20€ + ΦΠΑ (7,20/μήνα)
  • 12 μήνες συνδρομή: από 108€ -> 70,20€ + ΦΠΑ (5,85/μήνα)ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ