Εκδώστε - εκτυπώστε παραστατικά για την επιχείρησή σας από οπουδήποτε στον κόσμο, αρκεί να έχετε internet.

ΕΚΔΙΔΕΙ από οποιαδήποτε συσκευή έχει internet οπουδήποτε στον κόσμο: Υπολογιστή, laptop, κινητό, tablet, playstation, Xbox...!

Εκδόστε Τιμολόγιο, Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών, Πιστωτικό Τιμολόγιο, Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη είσπραξης.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Πελατολόγιο, Τιμοκατάλογο Προϊόντων - υπηρεσιών, οικονομικές αναφορές, κατάλογος πελατών που χρωστάνε, κοστολόγηση προϊόντος, υπόλοιπο αποθήκης κ.ά.

Μπορείς να ξέρεις ανά πάσα στιγμή το υπόλοιπο ενός πελάτη. Ζωντάνα. Από οπουδήποτε στον κόσμο! Μπορείς να δεις τα παραστατικά ενός πελάτη, τον τζίρο που έχει κάνει.

Στρατιωτική Ασφάλεια σε επίπεδο server. Μόνο όποιος έχει το username και το password μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα.

Κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την αναβάθμιση σε οποιαδήποτε αλλαγή ΦΠΑ γίνει από το κράτος.

Τα παραστατικά είναι έγχρωμα (ή αν έχετε Α/Μ εκτυπωτή ασπρόμαυρα), επαγγελματικά με το λογότυπό σας και τα στοιχεία σας. Μπορείτε να τα στείλετε και με e-mail σαν pdf αρχεία!

Περιλαμβάνει όλους τους συντελεστές ΦΠΑ ακόμη και τον μηδενικό για πωλήσεις σε επιχειρήσεις εξωτερικού (Βουλγαρία, Κύπρος κ.ά.)

ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ SERVER ΜΑΣ

και η συντήρηση επιβαρύνει εμάς και μόνο εμάς

Υπάρχουν πολλά και διάφορα πακέτα ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σας. Το μικρότερο ξεκινάει από 50 παραστατικά ανά μήνα, 50 πελάτες μάξιμουμ και 50 προϊόντα μάξιμουμ.

Η συνδρομή ξεκινάει από 9 (μηνιαίως - για 12μηνη χρήση) και μπορείτε να αυξάνετε τις ποσότητες πελατών, προϊόντων και παραστατικών ανά μήνα, αν βλέπετε ότι η επιχείρησή σας μεγαλώνει.

Δείτε εδώ όλα τα πακέτα